Skip to main content
Vi specialfremstiller
BORDPLADER

Skræddersyede bordplader til køkken & badeværelser

Badbussen har eget stenskæreri tilknyttet, og vi har derfor mulighed for at tilbyde vores kunder skræddersyede bordplader af natursten, Silestone og Dekton.

En bordplade skal kunne holde i mange år – og ikke mindst kunne klare lidt af hvert.

Derfor er bordplader i særligt robuste materialer, som eksempelvis natursten, blevet særligt populære. Ikke blot holder de sig flotte i mange år, de er også yderst resistente overfor dagligdagens slid.

Hvilket materiale skal din bordplade have?

Vi er hos Badbussen leveringsdygtige i både køkken- og badeværelsesbordplader i flere forskellige typer materialer. Herunder massivt træ, rustfrit stål, corian, GetaCore, laminat, kompaktlaminat, komposit, terrazzo og beton.

Produkterne i vores sortiment kan nemt sammenlignes med de bedste leverandører på markedet, men hos os sælges de en hel del billigere.

Få besøg af vores kørende showroom og få en snak om, hvilken bordplade som vil passe bedst til dit hjem.

Silestone – toppen af komposit bordplader

Som noget nyt, og yderst populært, kan du nu også vælge komposit bordplader. Det vil sige bordplader, der består af flere forskellige materialer.

Som professionel installatør med mange års erfaring inden for branchen, er vi yderst begejstrede for Silestone, der er udvikler af Consentino.

En silestone bordplade består af knust granit, der er støbt op igen. Dette giver nogle helt unikke egenskaber, såsom resistens over for næsten alle typer kemikalier. Derudover er disse bordplader meget resistente over for varme, hvilket gør dem meget egnede til særligt køkkener.

Den daglige rengøring kan klares med varmt vand, og pladen vedligeholdes med fedtstof eller voks for at bibeholde sit flotte look.

Denne type bordplader kan fås i et utal af farver, og du kan derfor altid finde en farve og stil, der matcher lige netop de drømme du havde for din bordplade hos os.

Uanset om du vælger naturstensbordplade, eller en bordplade lavet af komposit, tilpasser vi den, så den passer perfekt til dine mål. Udskæring til vask, vandhaner m.m. sørger vi naturligvis også for.

FÅ INSPIRATION TIL DIT NYE BADEVÆRELSE

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Indhent tilbud

Bestil et gratis og uforpligtende besøg af Badbussen. Vi kører alle ugens dage, også om aftenen – og vi kører lige til din hoveddør, så du i ro og mag kan lade dig blive inspireret og komme videre med dit projekt.

KØRENDE SHOWROOM

Vores rullende showroom kommer gerne hjem til dig, uanset hvor på Sjælland du bor

KVALITET TIL FAIR PRISER

Vi kan oftest give dig et overslag på dit nye badeværelse eller køkken indenfor 24 timer

GRATIS INSPIRATION

Få inspiration fra førende producenter af fliser, armaturer, sanitet m.m. hos Badbussen