Vi tilbyder

KØKKENBORDPLADER

KØKKENBORDPLADER I BEDSTE KVALITET

Hos Badbussen er vi leveringsdygtige i køkkenbordplader som omfatter fx. massiv træ, rustfrit stål, corian, GetaCore, laminat, kompaktlaminat, komposit, terrazzo og beton til både private og erhverv. Vi har over en årrække serviceret en masse tilfredse kunder og sørget for at de har fået den helt rigtige bordplade til køkkenet. En af de vigtigste ting hos Badbussen er at vi altid stræber efter at være på forkant med de nyeste trends indenfor bordplader. Du vil derfor ofte kunne finde de nyeste og mest spændende produkter i vores udvalg.

Badbussen kan hjælpe dig med bordplader i bl.a. træbordplader i eg, ask, bøg, valnød, mahogni, jatoba, wengé, teak, bambus og sort eg. Produkterne i vores sortiment kan nemt sammenlignes med de bedste leverandører på markedet, men hos os sælges de en hel del billigere. Få besøg af vores kørende showroom og få en snak om hvilken køkkenbordplade som vil passe bedst til dit køkken.

KONTAKT OS OMKRING DIN KØKKENBORDPLADE

Badbussen har gode leverandører og et hold faste dygtige håndværkere og vi har hjulpet kunder i hele landet med at realisere deres drømme om et nyt og unikt badeværelse til den bedste pris. Har du spørgsmål eller vil du booke et besøg, så ring, eller send os en SMS på 27 28 03 78.

INSPIRATION FRA BADBUSSEN

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

INDHENT TILBUD

Bestil et gratis og uforpligtende besøg af badbussen. Vi kører alle ugens dage, også om aftenen – og vi kører lige til din hoveddør.

KØRENDE SHOWROOM

Vi bringer vores showroom til dig og vi hjælper også med dygtige håndværkere

KVALITET TIL FAIR PRISER

Vi kan oftest give dig et overslag på din nye badeværelse eller køkken indenfor 24 timer.

GRATIS INSPIRATION

Inspiration fra førende producenter af fliser, armaturer, sanitet m.m.