Skip to main content
Når du skal have et
NYT BADEVÆRELSE

Vi guider og hjælper dig, når du skal have nyt badeværelse

Er det blevet tid til at få lavet et nyt badeværelse, men mangler du inspiration til, hvordan rummet skal udformes eller hvilke materialer, der vil være de rette? Så kan vi hos Badbussen hjælpe dig.

Vi kommer gerne ud til dig kvit og frit med vores rullende showroom, som er 14 meter langt og 3 meter bredt. Her finder du et stort udvalg af alt, hvad du har behov for, når du skal have lavet et nyt badeværelse. Der er både fliser og klinker, armaturer, inventar og meget mere. I bussen kan vi naturligvis rådgive dig omkring det hele og guide dig i retning af det, du går og leder efter. I vores showroom kan du også få inspiration til et nyt bryggers eller nyt køkken.

Du kan få besøg af vores showroom, uanset hvor på Sjælland du bor. Vi kommer ofte hos kunder i Roskilde, Storkøbenhavn, Nordsjælland og Værløse – og vi kommer også gerne forbi dig.

Vi kan stå for hele projektet

Hos Badbussen tilbyder vi en unik og professionel opførsel af dit nye badeværelse. Vi har stor erfaring indenfor branchen og kan derfor være behjælpelige med alt fra rådgivning til opsætning og montering af badeværelsesskabe, badeværelses-klinker med mere.

For os er det vigtigste, at du ender ud med en løsning, der rammer plet på alle dine ønsker, behov og ikke mindst dit budget.

Igennem de seneste år har vi hjulpet mange kunder med at få opført nye badeværelser. Vi har derfor prøvet det meste, og med vores faste stab af samarbejdspartnere håndterer vi gerne alle dele af projektet, hvad end der er tale om et helt nyt badeværelse eller en badeværelses-renovering.

Skal du have et nyt badeværelse? Få et tilbud

Er du interesseret i at modtage et gratis og uforpligtende tilbud på et nyt badeværelse, der lever op til alle din ønsker og forventninger? Så kontakt os i dag, uanset om du ønsker, at vi skal stå for hele projektet eller blot ønsker at bestille materialerne gennem os.

Kunne du tænke dig mere information omkring vores priser, så anbefaler vi altid, at du starter med at udfylde vores prisberegner, da du på denne måde nemt og hurtigt kan få en idé om, hvad lige netop dit drømmebadeværelse vil komme til at koste dig. Vi kan efterfølgende udforme et fast og præcist tilbud til dig med en god og fordelagtig pris.

Har du yderligere spørgsmål, der omhandler et nyt badeværelse, så kontakt os endelig. Du kan fange os på telefon 27 28 03 78, eller du kan benytte dig af vores kontaktformular, hvis du foretrækker det.

FÅ INSPIRATION TIL DIT NYE BADEVÆRELSE

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Indhent tilbud

Bestil et gratis og uforpligtende besøg af Badbussen. Vi kører alle ugens dage, også om aftenen – og vi kører lige til din hoveddør, så du i ro og mag kan lade dig blive inspireret og komme videre med dit projekt.

KØRENDE SHOWROOM

Vores rullende showroom kommer gerne hjem til dig, uanset hvor på Sjælland du bor

KVALITET TIL FAIR PRISER

Vi kan oftest give dig et overslag på dit nye badeværelse eller køkken indenfor 24 timer

GRATIS INSPIRATION

Få inspiration fra førende producenter af fliser, armaturer, sanitet m.m. hos Badbussen