Skip to main content
Når du skal have et
NYT BRYGGERS

Få et helt nyt bryggers med nye bryggers elementer

Skal du have bygget et nyt bryggers, eller skal det gamle renoveres? Så er du kommet til det helt rette sted, hvis du er på udkig efter inspiration.

Vi har et rullende 14 meter langt og 3 meter bredt showroom, som indeholder alverdens produkter, mærker og materialer. Her kan du for eksempel få inspiration til bryggers elementer som blandt andet fliser, klinker, bordplader og andet inventar.

Vi har sørget for at samle det hele ét sted, så du slipper for at skulle finde inspiration i flere butikker, hos forskellige leverandører og rundt omkring på nettet. Med et besøg af Badbussen, kan du dermed være sikker på at finde lige præcis de ting, du har behov for til dit nye bryggers.

Vi kommer ofte hos kunder i Nordsjælland, Storkøbenhavn, Roskilde og Værløse, men uanset hvor på Sjælland, du befinder dig, kan du få besøg af vores showroom. Vi tilbyder ovenikøbet gerne at komme forbi dit hjem om aftenen og i weekenden, når vi ved, at du formentlig har mere tid til at blive inspireret.

Lad os stå for hele entreprisen ved etablering af nyt bryggers

Udover at vi hos Badbussen helt unikt tilbyder at komme hjem til dig, så kan vi også både rådgive dig om projektet samt tilbyde at stå for hele entreprisen efterfølgende, hvis du ønsker dette.

Måske har du endnu ikke har fundet de rette håndværkere, der kan varetage opgaven med det nye bryggers, eller måske synes du, at det virker uoverskueligt selv at skulle koordinere flere forskellige faggrupper. Uanset hvad, så står vi gerne for både bestilling, levering, montering og opsætning af dine nye bryggers elementer, så du kan få et helt nyt bryggers nemt og bekvemt.

Ønsker du dine bryggers elementer fra Badbussen? Få et tilbud

Vi kommer gerne til dig, uanset hvor på Sjælland, du befinder dig, så du kan se det store udvalg af bryggers elementer, vi har hos Badbussen.

Er du interesseret i at høre mere om vores priser på et nyt bryggers, så anbefaler vi, at du udfylder vores prisberegner, så du kan få et overslag på, hvad projektet vil koste dig. Det er en god idé, uanset om du ønsker, at vi skal håndtere hele entreprisen eller blot levere de ønskede materialer. Vi kan efterfølgende udarbejde et fast tilbud til dig med en god pris.

Hvis du i øvrigt har nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 27 28 03 78 eller benytte dig af vores kontaktformular. Vi vender tilbage til dig snarest muligt.

FÅ INSPIRATION TIL DIT NYE BADEVÆRELSE

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Indhent tilbud

Bestil et gratis og uforpligtende besøg af Badbussen. Vi kører alle ugens dage, også om aftenen – og vi kører lige til din hoveddør, så du i ro og mag kan lade dig blive inspireret og komme videre med dit projekt.

KØRENDE SHOWROOM

Vores rullende showroom kommer gerne hjem til dig, uanset hvor på Sjælland du bor

KVALITET TIL FAIR PRISER

Vi kan oftest give dig et overslag på dit nye badeværelse eller køkken indenfor 24 timer

GRATIS INSPIRATION

Få inspiration fra førende producenter af fliser, armaturer, sanitet m.m. hos Badbussen