Skip to main content
Når du skal have et
NYT KØKKEN

Få et skræddersyet nyt køkken hos Badbussen

Går du og drømmer om et nyt køkken, eller ønsker du blot nogle nye køkkenskabe eller køkkenlåger? Så kig ind i Badbussens showroom for inspiration.

Vores rullende showroom indeholder alverdens forskellige kvalitetsprodukter, mærker og materialer, og du finder det hele samlet ét sted. Med et besøg fra Badbussen slipper du dermed for at køre frem og tilbage til forskellige leverandører, og du kan være sikker på at finde lige præcis det, du leder efter.

Hvis det skulle ske, at vi ikke har det med i bussen, som du leder efter, så kan vi bestille det hjem til dig. Vores løsninger er altid skræddersyede, for på den måde kan vi sørge for, at du får lige præcis det køkken, du drømmer om.

Vores kunder kommer ofte fra områderne omkring Storkøbenhavn, Roskilde, Værløse og Nordsjælland, men vi sender vores køkken showroom og badeværelse showroom ud på hele Sjælland.

Vi kan specialfremstille din bordplade

Når man skal have lavet et nyt køkken, er der mange ting, som er vigtige at tage stilling til. En af disse ting er blandt andet bordpladen. Denne skal helst matche dine ønsker til udseende, størrelse, materiale og funktionalitet, og den skal gerne være robust og modstandsdygtig, så den kan klare dét, som du skal udsætte den for over de næste mange år.

Gennem Cassøe Natursten har vi vores eget stenskæreri, hvor vi specialfremstiller køkkenbordplader i natursten, Silestone og Dekton. Er det noget, du kunne være interesseret i, så lad os høre, hvad du forestiller dig. Herefter finder vi nemt et tidspunkt, hvor vi kan komme ud til dig og måle op til den bordplade, du ønsker. Vi både fremstiller, leverer og monterer bordpladen for dig.

Få et uforpligtende tilbud på et nyt køkken

Hvis du kunne tænke dig et besøg af Badbussen, så tøv ikke med at kontakte os – vi står gerne for dit køkkenprojekt, uanset om der er tale om et helt nyt køkken eller blot en køkken-renovering.

Kunne du tænke dig information omkring vores priser, så anbefaler vi altid, at du starter med at udfylde vores prisberegner. På den måde kan du hurtigt og nemt få et prisoverslag på dit projekt, og vi kan efterfølgende udarbejde et fast tilbud til dig med en god pris. Det gælder uanset, om du ønsker, at vi blot skal rådgive og bestille de ønskede materialer hjem, eller om du vil have os til at stå for hele projektet.

Du er naturligvis også mere end velkommen til at kontakte os på telefon 27 28 03 78 eller via vores kontaktformular, hvis du har nogle spørgsmål.

FÅ INSPIRATION TIL DIT NYE BADEVÆRELSE

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Indhent tilbud

Bestil et gratis og uforpligtende besøg af Badbussen. Vi kører alle ugens dage, også om aftenen – og vi kører lige til din hoveddør, så du i ro og mag kan lade dig blive inspireret og komme videre med dit projekt.

KØRENDE SHOWROOM

Vores rullende showroom kommer gerne hjem til dig, uanset hvor på Sjælland du bor

KVALITET TIL FAIR PRISER

Vi kan oftest give dig et overslag på dit nye badeværelse eller køkken indenfor 24 timer

GRATIS INSPIRATION

Få inspiration fra førende producenter af fliser, armaturer, sanitet m.m. hos Badbussen